Bent u een particuliere gebruiker?

Ga snel naar de particuliere pagina's voor meer informatie over elektrische installaties in uw woning.
particuliere diensten

Bedrijfsmatige elektrische installaties

De elektrische installatie is de motor van uw bedrijf. Zonder kunnen we niet functioneren. Investeer in de startfase in een goed onderbouwd plan en bespaar!

Zorg voor continuïteit

Wanneer u speelt met de gedachte voor aanpassen of uitbreiden van u installaties, dan is een goede voorbereiding een van de belangrijkste factoren voor een succesvolle aanpak. Beslissingen in de beginfase kunnen immers vérstrekkende gevolgen hebben. Denk daarbij aan het beperken van servicekosten, besparing van energie, water en strategieën voor onderhoud.

Raadpleeg de expert

Onze vakkennis op het terrein van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen erg praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk bij het ontwerp. Gehele trajecten van ontwerp tot en met oplevering, of alleen een onderdeel binnen dit traject, bij Laeven Installatie & Advies is dit mogelijk.

Enkele activiteiten

elektriciteitsdraden

Elektrotechnische Installaties o.a.

Werktuigbouwkundige Installaties o.a.

Indien u voor uw situatie specifieke vragen heeft, zijn wij gaarne bereid u op een deskundige wijze te adviseren en u met betreffende installatiewerkzaamheden van benodigde informatie te voorzien.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

maak een afspraak