Particuliere diensten

Uw huis is uw thuis, een plek waar u wilt genieten van uw gezin en tot rust wilt komen. Vanzelfsprekend wilt u vertrouwen op een goed functionerende elektrische installatie. Neem een vakman in de arm als het om zoiets belangrijks gaat!

Laeven geeft kundig advies

Bij aanpassing of uitbreiding van uw elektrische installatie, is een goede voorbereiding met kundig advies onmisbaar.
Beslissingen in de beginfase kunnen enorme gevolgen hebben. Hoe beter u vooraf alles in kaart brengt, hoe meer profijt u daar later van heeft. Denk daarbij aan het besparen van energie en het beperken van service- en onderhoudskosten.

Van advies tot uitvoering

Of het nu gaat om een aanpassing in de meterkast of een complete verbouwing, bij Laeven Installatie & Advies kunt u terecht voor een gedegen advies. Handig want ook voor de uitvoering kunt u op Laeven rekenen. Van ontwerp tot uitvoering dus.

Elektriciteit, we kunnen niet zonder.

U moet er toch niet aan denken, een dag zonder stroom te zitten! Door uw installatie regelmatig te laten controleren wordt de kans op onverwachte storingen verminderd. Kleine onregelmatigheden kunnen snel opgelost worden voordat ze grote problemen worden.

Gelukkig kan Laeven Installatie & Advies samen met u een uitgekiend onderhoudsplan opstellen. Zo voorkomt u veelal onaangename verrassingen.
Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvende informatie.

Bent u bedrijfsmatige gebruiker? Ga dan naar de speciale zakelijke pagina’s

maak een afspraak