Nieuwbouw of verbouwing van uw woning

Een droom van velen: je eigen huis ontwerpen en bouwen. Daar komt veel bij kijken. Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen achteraf. Dat geldt zeker voor de elektrische installatie. De techniek staat niet stil en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op installatiegebied.

Een warme deken

Uw nieuwe huis moet als een warme deken om u heen passen, het moet een THUIS zijn.
Een rustpunt in uw hectische leven, waar u zich veilig voelt en heerlijk kunt ontspannen. Win in de ontwerpfase deskundig advies in, zodat u later kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare installatie. Zonder stroom zijn we heden ten dage immers nergens….
Ook bij verbouwen is een goed plan onmisbaar.

Goede planning en energiebesparing:

Hoe duidelijker uw wensen en vooraf bepaald zijn, hoe beter de installatie op uw situatie aangepast kan worden. Door in de bouw energiezuinige apparatuur te gebruiken, bespaart u later energie én geld. Laeven Installatie & Advies kan u uitstekend adviseren.

Denk aan de toekomst:

Door in de ontwerpfase al rekening te houden met de toekomst kunt u nu al voorbereidingen laten treffen. Latere installatie is dan sneller en goedkoper gerealiseerd.
Laat bijvoorbeeld al leidingen leggen voor een toekomstig alarmsysteem of laat voorbereidingen treffen voor seniorenaanpassingen.

Laat een gedegen plan opstellen

Laeven Installatie & Advies kan u uitstekend adviseren en op basis van uw wensen een plan opstellen. Vooraf weet u exact waar u aan toe bent. Alle werkzaamheden staan duidelijk omschreven en u ontvangt een gespecificeerde prijsopgave. Uiteraard worden na overeenstemming alle werkzaamheden correct en volgens afspraak uitgevoerd.

En dan … een onderhoudsplan

Bespreek ook gelijk de mogelijkheden van een onderhoudsplan. Alles heeft onderhoud nodig, ook een nieuwe installatie. Laat die vanaf het begin controleren en onderhouden om nare verrassingen achteraf te voorkomen.

Heeft u bouw- of verbouwplannen, neem vandaag nog contact op met Jean Laeven voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

neem contact op