Beveilig u en uw eigendommen

Beveiliging van uw woning is een belangrijk item. Niet alleen de beveiliging van uw kostbare eigendommen, maar belangrijker nog van uzelf en uw medebewoners.

Inbraakbeveiliging

beveiliging-alarm

Inbraak is in deze tijd helaas aan de orde van de dag. Een professionele bescherming van uw eigendommen kan veel ellende voorkomen. Zowel particulieren als bedrijven hebben daarom baat bij een efficiënte beveiligingsinstallatie tegen inbraak.
De laatste jaren hebben zich op het gebied van beveiligingssystemen voortdurend nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Veel van die ontwikkelingen hebben vanwege hun betaalbaarheid ook toegang gevonden tot de particuliere sector. Een goede inbraakbeveiliging vormt zo in tal van huishoudens de basis van een ontspannen vakantie of een goede nachtrust.
Een gecertificeerde beveiligingsinstallatie, aangelegd door een NCP Erkend Borg Beveiligings-bedrijf, ontmoedigt iedere ongewenste bezoeker en helpt onaangename verrassingen te voorkomen.

Brandmeldsystemen

rookmelder

In samenwerking met een NCP erkend Branddetectiebedrijf weten wij precies wat er moet gebeuren indien u uw woning optimaal en deskundig wil beveiligen – ook tegen brand.
Ook voor gecertificeerde installaties ben u bij ons aan het juiste adres. Met de afgifte van het certificaat weet u zeker dat is voldaan aan alle kwaliteitseisen die overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen. Uiteraard wordt gedurende het hele proces rekening gehouden met uw wensen.
Het opstellen van een PvE, projecteren, installeren, certificeren en onderhouden van het brandmeldsysteem geschiedt geheel in eigen beheer. Voor alle brandmeldsystemen is onderhoud voorgeschreven conform de NEN2654 normering. Het bovengenoemd erkend branddetectiebedrijf kan hier volledig in voorzien.

beveiliging-toegangscontrole

Toegangscontrole

Voor sommige particulieren, verhuurders of huiseigenaren is het belangrijk om de toegang tot woningen of een afdeling binnen het woningcomplex te beperken tot een selecte groep, al of niet binnen vastgestelde tijdstippen.
In dat geval biedt een Toegangscontrolesysteem uitkomst. Desgewenst is uitbreiding van het systeem mogelijk met een terminal voor registratie van in en uitgaand publiek.
Het toegangscontrolesysteem kan eventueel worden gecombineerd met een intercom-systeem. Dankzij een moduleconcept – met mogelijkheden om te spreken, te luisteren, te kijken, te informeren, te besturen en te controleren – kunnen deze intercomsystemen al naargelang de behoefte in tal van samenstellingen worden geïnstalleerd in een eengezinswoning of wooncomplex.

Camerabewaking

beveiliging-camera

Het bewaken van gebouwen en productieprocessen, maar ook van particuliere eigendommen, gebeurt steeds vaker door middel van videocamera’s. Om ongewenste bezoekers optimaal te kunnen registreren, is er een compleet gamma dat varieert van eenvoudige vaste camera’s tot geavanceerde supersnelle domecamera’s, met een panorama van 360° en een indrukwekkende inzoomcapaciteit om ongewenste bezoekers tot in detail te kunnen registreren.
Voor het vastleggen van de beelden (zodat identificatie van personen achteraf mogelijk is) kunt u kiezen voor opname op een harddiskrecorder, een staaltje van geavanceerde techniek met vele honderden uren aan opnamecapaciteit.

Een passend advies voor iedere situatie

Op elk niveau, thuis of in een professionele omgeving, kunt u rekenen op een passend beveiligingsadvies dat aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen beantwoordt, met een pasklare oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.
Wanneer u wilt investeren in duurzame en efficiënte installaties die voldoen aan de wetgeving maar ook als snelle actie geboden is. Wanneer u bereid bent op het vlak van kwaliteit en efficiëntie tot uitersten te gaan, dan hebt u op de particuliere en professionele markt een streepje voor.
Als aan de betrouwbaarheid en werking van beveiligingssystemen hoge eisen worden gesteld, is gedegen technische kennis en duurzame kwaliteit van de gebruikte installaties onontbeerlijk en daarom is alleen het beste goed genoeg.

Effectiviteit

Bij een effectieve installatie hoort immers een effectieve bedrijfsvoering, inclusief korte communicatielijnen en medewerkers die rekening houden met uw prioriteiten. Een overeenkomst met een particuliere meldkamer maakt dat u als klant met eventuele vragen of opmerkingen – op welk tijdstip dan ook – slechts één aanspreekpunt heeft. Voor diverse systemen kan in onderhoud en service worden voorzien.
Ook voor bestaande systemen is het mogelijk om een passende onderhoud- en serviceovereenkomst af te sluiten.
Neem gerust contact voor meer informatie.

maak een afspraak