Verlichting: sfeermaker

De juiste basisverlichting, functionele verlichting, energiezuinige verlichting, sfeerverlichting en de juiste kleur en sterkte kwaliteit kunnen wonderen voor uw bedrijf en woning verrichten.

Met de juiste verlichting bereikt u een veel overweldigender effect wat meer gevoel en indruk geeft dan dure spullen in een duistere omgeving.

sfeervol én energiezuinig: de beste combinatie

Bij Laeven Installatie & Advies zijn wij gespecialiseerd in het product energiezuinige verlichting en de aanleg daarvan.
Daarom maken wij in samenwerking met diverse leveranciers een uniek verlichtingsplan op maat. Hiermee creëren wij een unieke sfeer, die uw verwachting overtreft en de juiste indruk maakt. Door energiezuinige verlichting bespaart u niet alleen op uw energierekening maar ook op het milieu.

Een lichtplan op maat

verlichting als sfeermaker

Uw eisen, de natuurlijke lichtinval, de soorten meubels en kantoorinrichting, uw budget: alles wordt meegenomen voor uw verlichtingsplan op maat.
– meer informatie over ledverlichting
– lees meer over buitenverlichting
– lees verder over bedrijfsmatige verlichting

Voor al onze services en producten geldt: De beste service voor de laagste prijs!! Wij streven naar 100% klant tevredenheid.

Belt u gerust voor een afspraak of eventuele prijsopgave.

maak een afspraak