Schakelmateriaal: the finishing touch

Inderdaad, mooi schakelmateriaal in de stijl van de woning geeft net dat beetje meer cachet.
Verkrijgbaar in veel stijlen en evenzoveel prijsklassen. Maar denk ook aan speciaal schakelmateriaal om energie te besparen. Kortom, keus genoeg voor iedere stijl en portemonnee.

Heel veel keuze

Er zijn duizenden soorten schakelmateriaal. Voor ieder interieur is er een bijpassende lijn. Ook in prijs is er keuze uit verschillende klassen. Is uw interieur modern of klassiek? Bijpassende schakelaars geven net dat beetje extra sfeer.

Denk aan de veiligheid

Velen zien schakelmateriaal als sluitpost. Misschien dan de luxe lichtschakelaars en dimmers in de woonkamer en keuken. Maar denkt u eens aan een speciale wasmachine schakelaar, een aquastop of spatwaterdicht materiaal. Veiligheid gaat tenslotte boven alles.

Slim schakelmateriaal helpt energie te besparen

Tegenwoordig is er meer dan een lichtknopje en een stopcontact te koop. Denk maar aan schakelaars met een ingebouwde tijdklok. Heel handig in gebruik en bovendien energiezuinig. U kunt immers nooit meer vergeten die ene lamp uit te doen.

schakelmateriaal

Schakelmateriaal en domotica

Sommige leveranciers van schakelmateriaal bieden wel heel veel mogelijkheden. Zelfs aansluiting op een domotica systeem behoort tot de mogelijkheden. Stelt u eens voor: u bent op terugreis van uw wintersportvakantie. Onderweg belt u even met de computer en u komt heerlijk thuis. De (buiten)verlichting is aan en de kachel brandt. Als dat geen warm welkom is!

Meer weten en inspiratie opdoen?

Via onderstaande links komt u direct op de pagina van leveranciers van kwalitatief schakelmateriaal. Uiteraard kan Laeven Installatie & Advies deze merken leveren en installeren.
Jung
Gira
Peha
ABB

Meer weten of prijsinformatie: neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

neem contact op