Onderhoud en controle van uw technische installatie

Onderhoud en aanpassingen van uw technische installatie zijn van levensbelang! Door uw installatie regelmatig te laten controleren en onderhouden blijft deze in topconditie. Zo komt u niet snel voor onaangename verrassingen te staan.

Zonder elektriciteit kunnen we niet meer functioneren

U moet er toch niet aan denken, een dag zonder stroom te zitten! Door uw installatie regelmatig te laten controleren wordt de kans op onverwachte storingen verminderd. Kleine onregelmatigheden kunnen snel opgelost worden voordat ze grote problemen worden.

Voorkom onaangename verrassingen en sluit een onderhoudscontract af

veiligheid

Uitsluiten kunnen we natuurlijk niet, maar veelal zijn te verwachten storingen al wel te voorzien.
Door jaarlijks uw installatie te laten controleren, kunt u veelal onaangename verrassingen voorkomen. Uw installateur adviseert u over te verwachten reparaties en de bijbehorende kosten. U weet vooraf wat u te wachten staat. U kunt hierbij denken aan een accu die niet meer goed oplaadt en vervangen moet worden. Of de levensduur van een onderdeel loopt op zijn einde.

Uw installaties en veiligheid

Voor sommige onderdelen van uw installatie is een veiligheidsinspectie aan te bevelen. Denkt u eens aan uw gasinstallatie en elektrische installatie. Bij kortsluiting is de kans op brand erg groot met alle gevolgen van dien. Met speciale meetinstrumenten worden de installaties doorgemeten en gecontroleerd. U krijgt een veiligheidsrapport en eventuele adviezen voor aanpassingen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een prijsofferte

Laeven Installatie & Advies kan uw uitstekend adviseren welk onderhoudscontract of inspectie het beste bij u past. Na een bezoek ter plaatse ontvangt u een op uw situatie toegespitst voorstel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

maak een afspraak