Trends in buitenverlichting

Uw tuin is een onmisbaar deel van uw huis en woongenot – een deel van uzelf. Een plek waar u tot rust komt, een plek voor mooie momenten. Een goed ontworpen tuin is in harmonie met uw leven en de architectuur van uw woning. Iedereen is uniek en iedere tuin heeft een eigen karakter. Maak uw tuin compleet met bijpassende buitenverlichting.

Zwoele zomeravonden met sfeervolle buitenverlichting

Wat is nou gezelliger dan op een prachtige zomeravond lekker met het gezin in de tuin te zitten. Heerlijk genieten van het mooie weer in een sprookjesachtig verlichte tuin. Hapje en drankje binnen handbereik en genieten maar.
Belangrijk om die tuinverlichting te kiezen die voor de juiste sfeer zorgt. Ook de plaats van de verlichting is bepalend.

Niet alleen voor lange zomeravonden

Ook als de dagen korter worden en het weer niet meer uitnodigt om veel tijd buiten door te brengen. Ook dan kunt u genieten van de tuin. Weliswaar vanuit de behaaglijke warmte van binnenshuis. Dan kan de tuin er ook prachtig uitzien. Kies voor de juiste verlichting op de juiste plaatsen. En uiteraard, gelet op duurzaamheid, de juiste lampjes qua energieverbruik.

buitenverlichting

Functionele buitenverlichting

Verlichting is mooi, maar heeft ook een functionele bijdrage. Denk aan de veiligheid rondom uw huis, of wanneer u de juiste sleutel zoekt voor de achterdeur..
Verwelkom uw bezoek met een mooi verlichte voordeur en schrik ongewenste bezoekers af met een bewegingssensor.

Energiezuinige buitenverlichting

Er is een enorme keuze in energiezuinige buitenverlichting. Tegenwoordig wordt veelvuldig gewerkt met ledverlichting. De voordelen van led zijn het lage energieverbruik en de lange levensduur. Meer uitgebreide informatie kunt u vinden op onze speciale pagina over ledverlichting.

Wilt u meer weten of wilt u goed geadviseerd worden? Neem gerust vrijblijvend contact op.

neem contact op