de elektrische installatie in uw woning

Ieder gebouw is uniek. Daarom vraagt het ontwerpen van een installatie om een deskundig oog. Een oog dat onder meer rekening houdt met het karakter of ontwerp van een gebouw, bedrijfszekerheid en energiezuinigheid. Het uiteindelijke doel: een efficiënte installatie en lage exploitatiekosten.

De beste oplossing

Laeven Installatie & Advies is thuis in het ontwerpen van technische installaties en geeft u goed onderbouwde adviezen. Door goed naar u te luisteren, creëren wij voor u de beste oplossing op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Maak een thuis van uw huis

maak van uw huis een thuis

Het is belangrijk dat een gebruiker van een gebouw zich thuis voelt in zijn of haar pand. Het ontwerp en karakter van het gebouw bepalen samen met de gebouwgebonden installaties in belangrijke mate dit gevoel van welbehagen. De gebouwgebonden installaties vervullen dus een onmisbare rol in dat proces. Is klussen niet uw dagelijkse werk? Neem dan contact op met Laeven Installatie & Advies. Wij adviseren u graag over de meest optimale invulling van de techniek voor uw situatie en budget.

Techniek in huis: we kunnen niet zonder

techniek is overal

In onze samenleving speelt de techniek een steeds grotere rol. Zowel thuis als in het bedrijfsleven. Bij voor de hand liggende zaken zoals elektra, verlichting, beveiliging, telecommunicatie, sanitair, gas, centrale verwarming en ventilatie, Goed functionerende HVAC installaties en elektronische voorzieningen veraangenamen niet alleen ons leven, ze zijn ook noodzakelijk voor onze veiligheid en welbevinden.

Of het nu gaat om uw woon- of werkomgeving, waar mensen aanwezig zijn daar bruist het van de activiteit. En die activiteit wordt meer en meer ondersteund door technische hulpmiddelen, aangepast aan de wensen van de gebruiker. Dit geldt voor zowel de particuliere als zakelijk markt.

Tevens heeft elke woning onderhoud nodig, daarover bestaat geen twijfel. Zowel de eigenaar, de verhuurder alsook de huurder heeft daar voordeel van. Want onderhoud draagt bij aan de kwaliteit van de woning en het wooncomfort van de huurder. Voor onderhoud, ouderenzorg, beveiliging, zie onze speciale rubrieken.

maak een afspraak